Gå ikke glipp av seminaret som forteller deg alt du lurer på om BIM i byggeprosjekter!

Alt du lurer på om BIM (BygningsInformasjonsModellering), enten du har BIM-erfaring eller ikke, vil du garantert få svar på når noen av de fremste i landet på området deler sin kunnskap og sine erfaringer. Kom og hør på våre engasjerte foredragsholdere, bli begeistret!

Påmeldingsknapp2Kraftværk AS i samarbeid med StatsbyggKruse Smith ASRyger Advokatfirma AS og Presentations Data AS inviterer til årets mest spennende seminar, som gir deg en grunnleggende forståelse for hvordan BIM kan gjøre ditt prosjekt mer effektivt og lønnsomt.

Foredragsholderne er eksperter på BIM innenfor sine fagfelt og vil gi deg et oversiktlig og helhetlig bilde på hvordan BIM kan brukes gjennom hele prosjektets livsløp, fra skissestadiet til FDVU-håndtering. Korrekt bruk av BIM tilfører din bedrift konkurransekraft!

Det har vist seg å være enorm interesse for seminaret vårt den 3. februar , og på under en uke etter at invitasjonene ble sendt ut, er seminaret allerede fullbooket!
Men fortvil ikke, vi har satt opp et identisk seminar dagen etterpå (4. februar), og har allerede begynt å ta imot påmeldinger for denne dagen.

Påmeldingsfristen er 1. februar, men vent ikke for lenge.
Bare følg påmeldingslinken og du vil komme direkte til påmeldingsskjema for den nye datoen.

Vi ser frem til å treffe mange aktører i bransjen disse to dagene!


Diderik Haug Hør hvorfor Norges største byggherre og eiendomsforvalter i sivil sektor, Statsbygg, krever BIM i alle sine prosjekter.

Foredragsholder er Diderik Haug, prosjektleder i Statsbygg.

Johnny2 Kraftværk AS prosjekterer bygg for både offentlige og private aktører. 
Våre avdelinger for arkitektur, konstruksjonsteknikk, og VDC viser deg hvorfor og hvordan vi bruker BIM i vårt daglige virke. Foredraget er spekket med praktiske eksempler.

Foredragsholder er Johnny Sætre, avdelingsleder for Konstruksjonsteknikk og VDC-avdeling i Kraftværk AS.

Gunnar Skeie La en av Norges ledende entreprenør og eiendomsutvikler Kruse Smith AS, fortelle deg hvorfor og hvordan de bruker BIM i alle sine prosjekter.

Foredragsholder er Gunnar Skeie, utviklingsleder for BIM, Kruse Smith AS.

Kurt Elvevoll Hva bør avtalereguleres om BIM? Hva er konsekvensene av om BIM er utelatt eller uklart angitt? Hvilke aktører bør avtaleregulere BIM?

Foredragsholder er advokat Kurt A. Elvevoll, Ryger Advokatfirma AS. Han er mye brukt som foredragsholder og har lang og verdifull erfaring med å bistå ulike aktører i bygg- og anleggsbransjen.

Seminaret passer for alle aktører i alle ledd i byggebransjen, og er perfekt for deg som er byggherre, entreprenør, prosjekt- og byggeleder.

Dette er ikke et kurs i programvare og modellering, men vil gi deg som deltaker en overordnet forståelse av hva BIM er. Foredragene er utformet med den hensikt at alle foredragene skal vise BIM fra start prosjektering til ferdig utførelse, sett fra ståstedet til alle involverte aktører.

NÅR
3. februar (fullbooket) og 4. februar, 08:00 – 13:30 (seminaret avsluttes med lunsj og BIM-drøs)

HVOR 
Innovation Dock, Siriskjeret 27, 4014 Stavanger  – Gode parkeringsforhold!

PÅMELDINGSFRIST
1. februar. Seminaret er åpent for alle så lenge det er ledige plasser, så meld på deg nå!

KURSAVGIFT
NOK 1200,- inkl. lunsj

MELD DEG PÅ HER!5_logoer_seminar_versj3